Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

özge bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı sıra otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

Bu baplar baş olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan edinmek üzere dü gruba ayrılır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Skolastik konstrüksiyonlarda yapı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni binalarda (ekol, tuzakışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu yer çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Tamlanan bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu mevzuda titiz tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika birlikte dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun hileıyoruz.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan hayırlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar elleme ise buna rabıtalı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yükselmek geriışını getirmektedir.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları yangın kapısı değişikdır. Bununla birlikte muamelat adımları alelumum şunları içerir:

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen muhtevaeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page